Славия и Черно море се вкопчват в търсене на реванш


Славия и Черно море се вкопчват в търсене на реванш
Снимка: БГНЕС

988 0

Футболистите на Славия имат да изкупват голяма вина в днешния мач с Черно море. "Белите" загубиха двубоя с Пирин в предишния кръг с 1:2 и се лишиха от важни 3 точки. По тази причина Славия трябва максимално да се мобилизира и да се хвърли с всички сили срещу "моряците".

"Белите" пристигнаха във Варна вчера и избраха да преспят в хотел в курортния комплекс "Златни пясъци". След лека почивка от пътя играчите използваха хубавото време и се разходиха по плажната алея.

Треньорът Александър Тарханов няма да може да разчита на титулярния вратар Георги Петков, който е аут заради здравословни проблеми. В групата е включен Мартин Станкев, който се завръща в отбора след едногодишно възстановяване от тежка контузия.

Иначе всички в Черно море са настръхнали преди мача и са готови да се раздадат, за да излязат от негативната тенденция. "Моряците" са в серия от 10 мача поред без успех у дома.

Допълнителен стимул за изява ще имат днес четирима от играчите на домакините. Марк Клок, Матиас Курьор, Симеон Райков и Георги Китанов ще бъдат наблюдавани от агенти, които работят за съседни на България държави, бивши съветски републики и дивизии в Германия, Италия и Полша, пише "7 дни спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички