Славия героично обърна Берое и е на полуфинал за Купата на България


Славия героично обърна Берое и е на полуфинал за Купата на България
Снимка: Lap.bg

1654 0

Славия е последният полуфиналист за Купата на България, след като победи Берое в четвъртфинален двубой, изигран в София. Успехът за "белите" дойде след обрат, изкован с головете на Тони Тасев и Радослав Кирилов. Попадението на Стив Фуртадо от състава на гостите се оказа недостатъчно.

Десният бек изведе "заралии" в резултата в 38-ата минута, след като получи подаване от Джонатан Перейра и със страхотен шут извън наказателното поле прати топката в далечния ъгъл на Вуцов. Само три минути по-късно Славия се върна в мача. Тасев бе изведен с дълъг пас от Керчев, изпревари защитниците в зелено и с шут по земя намери далечния ъгъл на Ганев - 1:1.

Развръзката дойде скоро след подновяването на играта. В 56' реферът Станислав Тодоров отсъди дузпа за домакините заради игра с ръка на Сиам Бен Юсеф в наказателното поле. Зад топката застана Радослав Кирилов, който не сгреши и донесе обрата за Славия. По-рано, през първото полувреме, негово попадение беше отменено заради засада.

Славия ще научи своя опонент за полуфиналите в турнира утре. Жребият ще се състои от 11:00 часа. Възможните опоненти за тима са носителят на трофея ЦСКА, шампионът Лудогорец и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички