Скандални сцени на мач без охрана от "А" областна група


Скандални сцени на мач без охрана от "А" областна група
Снимка: Pixabay.com

1668 0

Грозни сцени се разиграха в края на мача между ФК Железница и Обеля Сити от А областна група. Играч на Обеля беше изгонен за втори жълт картон. Тогава футболистът на домакините Марио Христов го удари през огражденията на терена, където е кафе-барът на стадиона.

След това Христов нахлул на терена да се саморазправя с играчи на Обеля. Според гостите на стадиона не е присъствала охрана. От щаба на Обеля Сити заявиха, че ще пуснат жалба до БФС с искане за строги наказания.

"Обеля Сити винаги е бил коректен отбор и нашите мачове протичат цивилизовано и с респект към съперника. За пореден път в Железница сме свидетели на грозни сцени. Дано делегатът на мача г-н Крачанов да е описал ексцесиите, които станаха. Да не говорим, че домакините псуваха през цялото време съдиите и картони нямаше. Въпросът е защо когато те псуват, ти само ги гледаш и им се усмихваш, на кой правиш добро, г-н съдия, като допускаш такова селско поведение от страна на домакините? Живеем в XXI век, но през второто полувреме се върнахме в Каменната ера! Пускаме жалба и искаме своеволието в Железница един път завинаги да спре", споделиха от Обеля Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички