СК към БФС и реферите отговориха дали подкрепят намаляването на заплатите им


СК към БФС и реферите отговориха дали подкрепят намаляването на заплатите им
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1134 0

Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) и родните рефери изразиха съгласието си с решението на федерацията възнагражденията им да бъдат намалени. Това става ясно от специално съобщение на официалния сайт на БФС. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Извънредното положение в страната и предприетите редица мерки и действия, целящи ограничаване разпространението на заразата, постави футболните клубове в необичайна ситуация. СК при БФС и съдиите от професионалния футбол са съпричастни и подкрепят предприетите от президента на БФС - г-н Михаил Касабов, и вицепрезидента - г-н Емил Костадинов, мерки за временно намаляване на възнагражденията на футболните съдии. Считаме, че за срока на действие на ограничителните мерки, това намаление би спомогнало за по-лесно преодоляване на последиците от кризата.

Искрено се надяваме, че с общи усилия ще намерим благоприятен изход от създалата се ситуация" - гласи обръщението. Междувременно, стана ясно, че БФС ще получи близо 10 милиона лева от УЕФА в помощ срещу коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички