"Ще е чест да се изправим срещу Левски" - от Дунав Русе доволни от жребия за Купата


"Ще е чест да се изправим срещу Левски" - от Дунав Русе доволни от жребия за Купата
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2377 0

Спортният директор Дунав Русе Диян Димов, който е и помощник-треньор, определи жребия за Купата на България срещу Левски като добър. А причината е, че ще стане празник в града за всички фенове.

"Ще е чест да играем срещу Левски"

"За нас мисля, че жребият е добър, защото ще се изправим срещу един от най-добрите отбори в България, титулуван отбор, с много публика. Надявам се да се получи един празник за самия град, да се напълни стадионът. Сигурен съм, че и фенове на Левски ще дойдат. Мисля, че е добър жребий. Ние няма какво да губим, можем само да спечелим", сподели той пред "Дарик".

"Веднага започна да се говори из града. Хора ми звъннаха да питат кога ще е мачът, за да дойдат, да видят Левски. Скоро бяхме в „А“ група, но отново мач, който е на ниво Първа лига да се гледа. Ще е чест да се изправим срещу Левски", продължи той.

Цел ли е Първа лига?

Той допълни, че в момента теренът е в много добро състояние и се надява то да се запази и до началото на ноември, когато се очаква да е двубоят със "сините". "Имам доста наблюдения върху Левски. Гледам всички мачове. Левски имат добри чужденци. За мен играят много добър футбол. От водещите отбори е и се бори за титлата въпреки загубата от Лудогорец. На моменти Левски игра по-добре дори от Лудогорец. За нас ще е тест".

Димов сподели още, че клубът няма цел за този сезон да се връща в елита. "Трябва ни още малко финансиране, за да сме стабилни. При нас всичко е изрядно. По банков път се плащат възнагражденията. Имат храна и квартири футболистите. Всичко е осигурено. Нямаме забавяния и задължения. Искаме просто като влезем да не стане както повече по-малко отбори. Влизат и после изпадат. Ние искаме да се задържим и да сме за постоянно". От жребия Лудогорец имаше най-голям късмет, докато останалите водещи тимове у нас ще са изправени пред коварни изпитания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички