Шенсой похвали Лудогорец и се закани на "Левски"


Шенсой похвали Лудогорец и се закани на "Левски"

1280 0

Старши-треньорът на Пирин (Благоевград) Наджи Шенсой сподели, че извън България футболните специалисти говорят с добро за Лудогорец, за което треньорът похвали президента Кирил Домусчиев. В същото време тази слава на тима от Разград прави спечелената от Пирин точка още по-значима за косовския специалист.

"Искам да честитя на президента на тима от Разград. Всеки в чужбина се чуди какъв е този клуб Лудогорец. Много добре се представиха и в Шампионска лига и дадоха пример на другите отбори. Имат много класни футболисти. Много се радвам, че играхме добре и срещу Литекс. Върнахме пиринския дух, за кратко време го направихме.

Лудогорец имаше 4-5 много чисти положения. Нормално е с тези футболисти, те имат класа. Честитя на моите футболисти за голямата борба. Съдиите ги критикувах, но също им казах, че свирят добре. Малко съм импулсивен, но обичам да подсещам играчите по време на мач.

Опитните футболисти също подсещат младите какви са тактическите задачи. Една точка си е една точка. Не сме аутсайдери, ще се борим докрай.

Вкарали сме само три гола. Липсват ни футболисти, нямаме голяма конкуренция. Нямаме много решения в атака. Няма да се оплакваме, ще работим и през януари ще гледаме да се подсилим. Аз като треньор никога не обръщам голямо внимание на съперника. Особено при 10 отбора, няма как да ги избираш. Трябва максимално да подобря спортната форма на футболистите. Както играхме срещу Литекс и Лудогорец, така ще бъде и срещу Левски в следващия кръг", сподели Шенсой пред "Диема Спорт".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички