Шефът на съдийската комисия обяви, че е имало дузпи за Лудогорец и срещу ЦСКА


Шефът на съдийската комисия обяви, че е имало дузпи за Лудогорец и срещу ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1244 0

Председателят на съдийската комисия Костадин Гергинов коментира съдийството в мачовете от последния кръг на Първа лига. Според него е имало дузпи за Лудогорец срещу Монтана и за Арда срещу ЦСКА. Гергинов заяви, че атаките срещу него са започнали след травмата на Антон Недялков в мача на Лудогорец срещу Царско село.

 “Атаките започнаха след Царско село - Лудогорец и по-специално след контузията на Антон Недялков. Бях на Армията за ЦСКА - Лудогорец. Исках да се видя с журналистте и да дебатираме, но никой не прояви интерес. След мача един неуспял журналист каза: “Не разбирам от футбол”, но се почна за съдиите. Чудя се дали съм бил на този мач или не. Защо Волен Чинков свири ЦСКА-София - Лудогорец, след като е от София? Колегата, който се изказа от Лудогорец, ваш колега, журналист. Съдийството е основано петдесет години преди да се роди този ваш колега. То е на 100 години. Още в Царство България софийските съдии имат отговорността да свирят на софийските отбори - така е било, така и ще бъде”, заяви председателят на съдийската комисия.

“Убеден съм, че атаките са лично срещу мен. Не смятам, че съм направил нещо грешно, че съдиите искам да свирят равнопоставено и да няма чадър. Онзи ден, гледайки ЦСКА, ваш колега каза, че ЦСКА отстранил руския БАТЕ Борисов. Аз мислех, че е от Беларус. Всички грешат”, добави Гергинов.

А ето как Тодор Янчев коментира представянето на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички