Шефът на ЦСКА 1948 намери голям позитив в това, че започват срещу Левски сезон 23/24


Шефът на ЦСКА 1948 намери голям позитив в това, че започват срещу Левски сезон 23/24
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

2015 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, коментира жребия за новия сезон в Първа лига, който бе изтеглен преди минути в Бояна. Той отреди неговият тим да се изправи в първи кръг отново срещу Левски.

"Четвърти сезон поред започваме в Първа лига, първите два с ЦСКА София, третият и четвъртият – с Левски. В интерес на истината, това е по-добре, от гледна точка на зрителския интерес и защото е сериозен двубой, който ще подготви отборите за евромачовете им", заяви директорът веднага след тегленето.

"Нека тръгне програмата. За първия кръг няма значение, защото първите два кръга от първенството ще се изиграят и чак тогава започват еврокампаниите ни. Положително е, че започваме срещу силен отбор като Левски, така че да сме максимално подготвени за евромачовете", каза още той.

В началото на изминалия вече сезон ЦСКА 1948 започна участието си с мач срещу Левски, но на свой терен, а този юли ще гостува на "сините". Миналогодишния двубой между двата тима завърши с победа за "червените" с 1:0. А ето програмата за целия следващ редовен сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички