Сезонът в efbet Лига започна с глоба за новак заради съмнителни мачове


Сезонът в efbet Лига започна с глоба за новак заради съмнителни мачове
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1718 0

Сезонът в родната efbet Лига започна само преди няколко дни, но от БФС вече наложиха първата си глоба. Тя е за новака в лигата Царско село, който отнесе 5 000 глоба заради съмнителни мачове. Същата санкция има и за тима от Втора лига Струмска слава, като причина за това е на база сезиране от експерт по почтеността в БФС за сезон 2018/2019.

Ето официалното съобщение на БФС:

На база сезиране от Експерт по почтеността в БФС за сезон 2018/2019, на основание чл. 46, ал.6, б. В от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ФК „Царско село“ гр. София с порицание и имуществена санкция в размер на 5000 лева.

На база сезиране от Експерт по почтеността в БФС за сезон 2018/2019, на основание чл. 46, ал.6, б. В от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ФК „Струмска слава“ гр. Радомир с порицание и имуществена санкция в размер на 5000 лева.

Днес пък стана ясно, че голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов е получил оферта да се завърне по българските терени. Кой тим от efbet Лига е поискал Бербо и какво е отговорил нападателят може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички