Селекцията не спира: ЦСКА 1948 си осигури правата на бразилец


Селекцията не спира: ЦСКА 1948 си осигури правата на бразилец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

763 0

ЦСКА 1948 продължава офанзивата си за трофеи през настоящия сезон, а с това и селекцията при "червените". Оказва се, че вече тима е постигнал договорка за първо ново попълнение през зимния трансферен прозорец, когато към тима ще се присъедини нов бразилски офанзивен играч, пише "Тема Спорт".

Става въпрос за Педро Енрике Оливейра дос Сантос, който е по-известен като Педриньо, а през миналата кампания се подвизаваше за третодивизионния Волта Редонда. За тима записва десет двубоя, в които отбелязва четири попадения и прави една асистенция.

25-годишният футболист има предварителен договор с "червените" и ще се присъедини към зимната подготовка на българския тим. Роденият на 19 декември 1996 година футболист е играл и за Крисиума.

Педро Енрике може да действа на няколко позиции в нападението, а силният му крак е десния. Той може да бъде използван като типичен таран, както и като ляво и дясно крило. По този начин конкуренцията в състава на Любослав Пенев ще се засили и специалистът ще може да избира измежду Евгений Сердюк и Алекс Колев.

Бразилецът се е харесал лично на един от чуждестранните скаути на "червените" - Том, който е изгледал няколко негови срещи на живо и е останал впечатлен от изявите на играча. Педриньо ще стане шестият бразилец в състава, като останалите в момента са Елитон, Джонатан Перейра, Октавио, Енрике Рафаел и Тиаго Барбоса.

Ето къде да гледате дербито между Левски и ЦСКА 1948 НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички