Сашо Станков се закани на Емил Костадинов и разкри: Жена ми получи диабет заради него


Сашо Станков се закани на Емил Костадинов и разкри: Жена ми получи диабет заради него
Снимка: Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

22446 0

Скандалът между Александър Станков и Емил Костадинов се разгаря! Вчера специалистът направи коментар под публикация във Фейсбук на специалиста по спортна право Георги Градев. В него Станков обяви, че членът на Изпълкома на БФС му дължи сумата от 300 000 евро.

Днес 57-годишният специалист потвърди пред колегите от „Тема Спорт“, че постът му в социалната мрежа е автентичен. Станков разкри, че заради проточилата се драма около въпросния дълг съпругата му е получила диабет.

„Достатъчно се раздуха вече случаят, нека не наливаме още масло в огъня. Но всичко написано от мен е истина. Иначе няма от какво да се притеснявам, въпреки че толкова години мълча, а семейството ми страдаше. Разберете, че това е болна тема. Все пак ставаше дума за близък човек, който явно не е имал никога намерение да ми връща парите.“, обяви Станков пред изданието.

„11 години да водиш дела с него е неприятна история. От всичкото това нещо съпругата ми получи диабет. Защото, докато мен ме нямаше тук, а бях на работа в Китай, тя му даде голяма част от парите. Да сте били приятелско семейство, да си искал да помогнеш, а да ти тръгнат на измама и да водиш дела дълги години… Една част от парите ми ги е върнал, сега се водят дела за друга част. Мълчах само и само да му пазим на този другар имиджа. Но ми дойде до гуша“, разкри още бившият треньор на ЦСКА пред колегите.

Припомняме, че вчера Костадинов се закани да съди Станков. Той му отвърна какво ще се случи, ако звездният нападател на България от САЩ 94 наистина го направи.

„Нека да заведе дело. Тогава ще излязат още много неща. Но както и да е – това е достатъчно за момента. Трябва обаче да е наясно, че ми писна да мълча“, категоричен е Станков пред „Тема Спорт“.

А ето какъв коментар направи Емил Костадинов за Бербатов след решенията на БФС да накаже подкрепилите го по време на Конгреса на 18 март.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички