Емил Костадинов за Бербатов: Много е заблуден, сам се наказа


Емил Костадинов за Бербатов: Много е заблуден, сам се наказа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6142 0

Героят от САЩ’94 и вицепрезидент на БФСЕмил Костадинов, направи любопитно изказване след взетите решения по време на днешния Изпълком. Той коментира и изпратените становища от ФИФА и УЕФА.

„Наказанията са факт. Който е нарушил устава, е санкциониран. За мое съжаление големи наши футболисти бяха подведени и използвани от хора, които си мислеха, че само със съдебни дела и натиск ще постигнат целта си. Още по-лошо е, ако Бербатов сам си е вярвал“, обяви Костадинов пред колегите от „Блиц“.

„Тези, които го заблуждаваха, а може и самият той да се е заблуждавал, твърдяха ,че всичко е легитимно. Но се видя, че не е така. Конгресът през октомври беше напълно редовен и легитимен. Борислав Михайлов спечели напълно по честен начин“, категоричен е той.

„Някои хора от екипа на Бербатов бяха част от Изпълкома, но се оказа, че те не познават устава на БФС. Не познават устава на собствената си федерация, която искат да оглавят. Дали е трябвало да наказваме Бербатов. Не. Защо да го наказваме, след като той сам се наказа – с действията си и с постъпките си“, отсече Костадинов.

„Съвместното писмо на ФИФА и УЕФА казва всичко. Аз няма какво да добавя“, каза за финал  Героят от САЩ’94.

А ето с каква позиция излезе Борислав Михайлов след случилото се на днешния Изпълком на БФС.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички