"С Левски имаме различни цели": Новият треньор на Пирин Благоевград със сериозна заявка


"С Левски имаме различни цели": Новият треньор на Пирин Благоевград със сериозна заявка
Снимка: Фейсбук Пирин

1144 0

Старши треньорът на Пирин - Олександър Бабич, коментира ситуацията след официалния си дебют начело на "орлетата". Неговите възпитаници загубиха домакинството си на Левски от 21-ия кръг на Първа лига с 1:2. 

Той призна преимуществото в силите на съперника, отчете слабите и добрите страни на своите възпитаници. Бабич даде и сериозна заявка пред феновете - от този двубой отборът започва да надгражда.

Това бе дебют за Бабич начело

Коментарът на украинеца

"Разбираме, че имаме различни цели от тези на Левски. Те се борят за Европа, а ние за оцеляване в елита на българския футбол. Отнасяйки се към мача, през първото полувреме играхме много организирано. През второто имаше грешки от нас", започна той и продължи.

Имахме предимство, бяхме с човек повече, но не създадохме много ситуации за отбелязване на гол. Имахме предимство, опитахме да контролираме мача повече. Пробвахме да играем повече по крилата, да създадем повече ситуации, но не успяхме.

На първо място, може би, трябва да контролираме повече топката. Да сме по-агресивни. Ще направим анализ и ще вземем необходимите изводи. Убеден съм, че след този мач ще направим голяма крачка напред", завърши Олександър Бабич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички