Куп играчи искат да напуснат ЦСКА 1948 заради строг режим?


Куп играчи искат да напуснат ЦСКА 1948 заради строг режим?
Снимка: Lap.bg

1522 0

Куп футболисти обмислят да напуснат ЦСКА 1948, съобщава "Тема спорт". В отбора са недоволни от въведеното работно време и от факта, че прекарват дълго време на лагери в Бояна или Правец. Това прави така, че играчите не могат да виждат семействата или приятелките си.

Според изданието това била една от главните причини от клуба да си тръгне Мартин Камбуров. Нападателят наскоро стана баща за първи път и иска да прекарва повече време с близките си.

Проблемът на най-недоволните от своя график е, че имат дългосрочни договори и не могат да напуснат току-така. Освен това в клуба процедирали с недоволните много строго - всеки, който се оплаче от лагерната обстановка, бива ваден от групата за мачовете.

В последните 2 срещи извън състава остана крилото Галин Иванов. Ангел Лясков пък пропусна мача със Славия, а при равенството с Черно море остана резерва. В подобна ситуация бил и Димитър Пиргов. Заради тази причина и освободеният треньор Красимир Петров от доста време искал да си тръгне от ЦСКА 1948. А ето какво смятат от клуба за новия формат на Първа лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички