Разкриха имената на двамата фаворити за "Футболист на годината"


Разкриха имената на двамата фаворити за "Футболист на годината"
Снимка: БГНЕС

2391 0

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов и полузащитникът на Вердер - Илия Груев, са фаворити за спечелване на наградата "Футболист на годината", съобщава вестник "България Днес".

Очаква се интригата да се запази до последния момент, като гласуването на спортните журналисти ще продължи до 15 януари.

Десподов е настоящият носител на отличието, като козовете му са добрите изяви в клубния тим и победният гол във вратата на Северна Македония в Лига на нациите.

Груев пък е единственият българин в Бундеслигата и се превръща в титуляр за Вердер. Той вече е част и от националния отбор при Младен Кръстаич. За това именно той да спечели наградата се застъпи легендата на ЦСКА Петър Жеков.

"Илия Груев заслужава да спечели, защото играе в силно първенство и се представя добре. Харесвам играта на Илия и на някои други млади играчи, които Кръстаич вика в националния отбор. Но ще им трябва време, за да постигнат нещо запомнящо се", каза бившият нападател пред изданието. А ето на кой 55-кратен шампион бе препоръчан Десподов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички