Радуканов: Локо ни би заслужено, съдията бе странен


Радуканов: Локо ни би заслужено, съдията бе странен

1117 0

Старши треньорът на Славия Милен Радуканов призна, че отборът му заслужено е претърпял първата си загуба в първенството, нанесена от Локомотив (София) (1:0). Специалистът посочи още, че съдийството е било "странно", но няма вина за поражението им.

"Поздравявам Локомотив за победата. Биха ни заслужено. Мачът беше изнервен за нас, защото губехме в резултата. В трети пореден мач започвахме от 0:1 в полза на противника“, започна Радуканов.

"Никога не съм коментирал съдийството. Не ни е виновен съдията. Безсмислено е да говорим за това. Не търся причината извън нас. Изпуснахме много положения. Трябваше да вкараме", ядосва се треньорът на "белите".

"Нас ни я ритат два пъти и два пъти ни я вкарват. Така стана и в мача срещу Локомотив Пловдив. Бяхме много напрегнати, не знам защо. Не бяхме достататъчно агресивни. Създадохме поече голови положения, но това не се брои. Имаме да изчистваме доста неща", допълни Радуканов и уточни, че няма гаранция за никой в отбора, че ще играе в следващите мачове. "Всеки се бори за титулярното си място", поясни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички