Венци Стефанов: Президентите вече влияем по-малко на съдиите


Венци Стефанов: Президентите вече влияем по-малко на съдиите
Снимка: БГНЕС

2283 0

"Искам мачът да се реши с футболни средства", заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред "Тема Спорт" преди столичното дерби с Локомотив в "Надежда" днес.

Босът на "белите" взе отношение и по темата със съдийството. За рефер на мача бе назначен Таско Тасков, който не е тайна, че е недолюбван от Стефанов.

"Преди началото на първенството разговарях с шефа на съдиите и той предложи да дадем шанс на всички рефери и аз се съгласих. Както виждате, Станислав Тодоров не ни бе свирил сигурно 10 години, но се справи на мача с Локо (Пловдив) (1:1).

Арбитрите трябва да разберат един път завинаги, че обективността е над всичко. Никой не иска нищо друго от тях освен справедливо да отсъждат това, което виждат. Надявам се сега Таско Тасков да се справи. Това дерби е шанс пред него да се докаже. За мен той има страхотни качества. Може да бъде топ съдия, както и другите като Ивайло Стоянов, Кабаков, Никола Попов....

Цветан Кръстев пък спокойно мога да го сложа като мое откритие. Аз го извадих от нафталина, бяха го забравили. Свири ни един двубой за купата, в който отпаднахме от Берое, но много ми хареса. Отсъждаше обективно. Той дълги години е играл сериозен футбол и това му помага да преценява точно всичко, което се случва на терена", коментира Стефанов.

"Виждам, че съдиите леко започват да влизат в час, за което може би им повлиява фактът, че президентите започнахме по-малко да им влияем и да ги притесняваме", добави босът на "белите" по темата.

Относно тежката контузия на таланта Стефан Велков той сподели:

"Ситуацията със Стефан Велков е много неприятна, защото беше пред трансфер в много сериозен клуб. Няма да му търсим заместник. Може да вземем нов играч само ако той е по-добър от Платини, Фонсека или Манзоро".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички