Първо в SportLive! Родният клуб на Стоичков си ремонтира терена по време на паузата


Първо в SportLive! Родният клуб на Стоичков си ремонтира терена по време на паузата
Снимка: facebook.com/PFC.Maritsa.1921.Plovdiv

2291 0

Родният клуб на Христо СтоичковМарица Пловдив се възползва по най-добрия начин от паузата в шампионата на Втора лига заради националните отбори. Собственикът на „жълто-сините“ Христо Христов реши да приведе терена на стадион „Марица“ в пловдивския кв. „Кършияка“ в максимално добър вид за следващите домакински мачове на отбора.

КАКВИ ДЕЙНОСТИ СЕ ИЗВЪРШИХА ПО ТЕРЕНА

За целта се извърши двудневен ремонт на тревното покритие на съоръжението, научи SportLive.bg. Той приключи, като се направи основна регенерация на терена.

Извърши се вертикутиране, посяване с изключително качествени семена, както и други необходими процедури и дейности.

Ремонтът на стадиона на Марица осъществи фирмата на Стоян Нанков „Грийн Гейм“. Припомняме, че неговата компания направи и официалния уникален терен на новия стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Така благодетелят на „бразилците от Кършияка“ Христо Христов продължава да полага максимални усилия за развитието на клуба, колкото и трудна да е тази задача от финансова гледна точка.

Марица Пд заема 11-ото място във Втора лига с актив от 16 точки. В следващия кръг под тепетата ще гостува Монтана. Двубоят ще е на 21 октомври. Дотогава теренът на „жълто-сините“ се очаква да бъде напълно готов за използване. През това време отборът ще продължи да се готви на базата в село Войсил.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Тодор Тимонов: Целта на Спартак Пловдив е да построим стадион и отборът да е в професионалния футбол

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички