Капитанът на Черно море Даниел Димов: По законите на Мърфи веднага инкасирахме гол


Капитанът на Черно море Даниел Димов: По законите на Мърфи веднага инкасирахме гол
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1625 0

Капитанът на Черно море Даниел Димов коментира загубата на неговия тим с 1:2 от Левски в мач от първата шестица на Първа лига на "Герена", която остави "моряците" без шансове да се борят за четвъртото място в родния шампионат.

"Имахме си положения, които не успяхме да реализираме. Мисля, че през второто полувреме три или четири пъти изпуснахме. Не успяхме да реализираме и по законите на Мърфи веднага инкасирахме гол", каза Димов пред медиите.

"Не знам на какво да го отдам. Може би за втори, трети път ни се случва това в плейофите - не съумяваме да печелим мачовете и може би и тези пътувания този дълъг сезон, който ни се натрупва и вече не сме така свежи. Въпреки че днес имахме своите шансове и добро представяне на отбора. Целта ние си я поставяме. Виждате как се развива първенството. Имахме възможност да атакуваме това място, но то минаваше през победа днес както и предният мач вкъщи трябваше да победим."

"Не ми е за първи път да играя на "Герена". Доста години минаха откакто бях тук. Доста мачове съм изиграл срещу тях. Атмосферата е хубава. Не успяхме днес да вземем точки и да се опитаме да направим нещо повече", завърши лидерът на "моряците".

Илиан Илиев пък посочи липсата на самочувствие за големия проблем пре Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички