Пълен абсурд? Тръгна слух, че няма да има мач за Суперкупата поради аматьорска причина


Пълен абсурд? Тръгна слух, че няма да има мач за Суперкупата поради аматьорска причина
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

5220 0

Появи се доста изненадваща информация, свързана с българския футбол. И по-конкретно - за Суперкупата на България. В спор за трофея един срещу друг трябва да се изправят Лудогорец и ЦСКА 1948, след като "орлите" спечелиха и Купата (във финал точно срещу този опонент), и шампионата.

Колегите от "24 часа" обаче съобщават, че почти със сигурност няма да има подобен сблъсък. За първи път от години няма да има мач за Суперкупата, като двата клуба Лудогорец и ЦСКА 1948 вече били информирани за това.

А посочената причина е наглед абсурдна. Нямало дата, на която да се осъществи подобен дуел. Посочва се, че единствената възможност за такъв мач би била, ако и двата отбора не се класират за груповата фаза на европейските клубни турнири.

Това изглежда много малко вероятно за "орлите". Те ще имат за опоненти Балкани и Олимпия Любляна, като ако ги преодолеят, си гарантират най-малкото участие в групите на Лигата на конференциите. ЦСКА 1948 пък дебютра в Европа с мачове срещу румънския ФКСБ.

Съобщава се още, че двата клуба са приели това да няма мач за Суперкупата. Официално ще се води, че срещата е отложена за неопределен период от време.

ВИЖТЕ ОЩЕ - ЦСКА и Лудогорец извън топ 5: Класирането в Първа лига, ако се зачитаха само голове от българи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички