"Повдигане на рамене и една приятна усмивка": В БФС готови за оставането на Борислав Михайлов


"Повдигане на рамене и една приятна усмивка": В БФС готови за оставането на Борислав Михайлов
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1543 0

Един от кандидатите за президент на БФС - Манол Иванов, сподели впечатленията си от провелия се днес инструктаж за Конгреса. Дългоочакваното събитие е насрочено за 15-и март, а бизнесменът се разочаровал от случилото се днес. 

Иванов обясни какво се е случило на събитието

Според него, а и очевидно - кандидатите се съмняват колко честни са спрямо един друг, а около организацията също оставали съмнения до каква степен тя ще бъде на ниво. 

Иванов се поинтересувал какво ще се случи, ако не бъде приета оставката на Борислав Михайлов - реакцията на Борислав Попов била "повдигане на рамене и една приятна усмивка". 

Коментарът на Иванов

Така всички ние кандидатите искахме. Видях, че г-н Борислав Попов, той ни отговаряше нормално нещата, които са според устава и според закона, но на въпроси, които ние му зададохме, това защо е така, друго защо.

Примерно, на въпроса защо трябва да бъдат кабинки, в които някой от делегатите, които трябва да си дадат вота, въпреки че е таен, могат да снимат с телефони и да изпратят какъв е техният вот, нашето предложение беше просто там, където е бюрото, да се сложи една преграда около 40, 50 см., където се вижда явно, че самият делегат гласува действително с бюлетината, която му е дадена, че се разписва и не използва никакви електронни устройства, за да изпраща информация, беше казано, че тепърва евентуално трябва да се поръчват такива неща, което аз казах, че в една агенция 30 лв. струва един картон.

Сега, те казаха, че поръчвали урните от Община Витоша, пък били поръчани по някакъв начин, както било всяка година. Колкото и да ви е странно, ако г-н Михайлов, който си подаде оставката, делегатите не гласуват неговата оставка, какво правим? Отговорът бе повдигане на рамене и една приятна усмивка от г-н Попов. Тези неща не са ок.

Мисля, че г-н Михайлов ясно е дал своята позиция, но откъде да знаем какво може да се случи. Всичко е въпрос на морал, въпрос на достойнство, тези думи се изпразниха от смисъл в нашето общество", обясни кандидатът. 

Вижте защо Бербатов скочи на Гонзо и Касабов заради БФС!

Още: Михаил Касабов уважи поканата на Ботев Пловдив и сподели концепцията си за БФС

Стилиян Петров: Петьо Костадинов е още една опция да се вкара човек на Боби Михайлов

"Обещанията за топки и мрежи, които погубват бъдещето на децата": Болезненото признание на Стилиян Петров

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички