Потвърдено: ЦСКА 1948 взима 187-сантиметров нападател с 30+ мача за Исландия


Потвърдено: ЦСКА 1948 взима 187-сантиметров нападател с 30+ мача за Исландия
Снимка: принтскрийн

2637 0

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов по традиция разкри следващо ново попълнение за отбора преди то да бъде официално обявено от клуба. Поредният новопривлечен играе на позицията на централния нападател.

Става въпрос за национала на Исландия Видар Йорн Кяртансон. Атакуващият футболист е висок 187 сантиметра и има 32 мача за страната си. В тях е отбелязал четири попадения. За последно 33-годишният Кяртансон игра за гръцкия Атромитос (8 гола в 34 мача).

Нападателят има сериозна визитка от отбори, в които се е подвизавал: местните Селфос, ИБВ, Фулкир, норвежкия Волеренга, израелския Макаби Тел Авив, китайските Гуоксин Сейнти и Жиансу Сунинг, турския Йени Малатияспор, руските Ростов и Рубин Казан, както и за шведските Хамарби и Малмьо.

"Успех, професоре" - написа Цветомир Найденов, добавяйки и снимка на Видар Йорн Кяртансон с националната фланелка. Часове преди това пък ЦСКА 1948 отдаде българин под наем в Румъния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички