Потвърдено: ЦСКА 1948 обсъжда напускане на Първа лига - изиграл е последния си мач?


Потвърдено: ЦСКА 1948 обсъжда напускане на Първа лига - изиграл е последния си мач?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

10161 0

Изключително изненадващо своя намерение разкриха от елитния ЦСКА 1948. А именно, че в клуба вече се обсъжда идеята отборът да напусне първото ниво на футбола у нас, като това са признали пряко от софийския клуб.

Припомняме, че всъщност ЦСКА 1948 дебютира в елита на българския футбол през миналия сезон и сега кара едва втората си кампания там. Тя обаче към момента е далеч по-неуспешна от предишната и отборът заема 10-ата позиция с едва 8 точки след 10 изиграни срещи (два тима по-надолу в класирането имат и мач по-малко, с който могат да задминат софийския тим).

Причината за желанието на ЦСКА 1948 да напусне Първа лига е "отношението от страна на съдийската, лицензионната и дисциплинарната комисия". Това заявиха от клуба пред "Спортал". Ето и цялото изказване:

"От вчера започнахме обсъждане за изваждане отбора от първенството. Отношението от страна на съдийската, лицензионната и дисциплинарната комисия към нашия отбор, минава всякакви граници! Ако няма сериозни промени, може да не стартираме след зимната пауза" - са заявили от клуба.

А ето как завърши последната среща на ЦСКА 1948 в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички