Петър Костадинов: Вярвахме, но победата дойде твърде късно


Петър Костадинов: Вярвахме, но победата дойде твърде късно
Снимка: Lap.bg

838 0

Асистентът на Илиан Илиев в Черно море – Петър Костадинов, говори след минималната победа с 1:0 срещу Хебър. Специалистът замества Илиев около тъчлинията, който отнесе наказание от четири мача. Костадинов разкри, че "моряците" са вярвали до последно в крайния успех, но отправи и критики заради късното попадение.

"Разбира се, че вярвахме в положителната развръзка, че ще победим. Въпросът е, че тази победа дойде твърде късно. Още преди мача бяхме наясно, че ще имаме затруднения и Хебър ще играе дефанзивно. Те си бяха излезли в чисто 5-4-1, много трудно се намират пътищата към вратата. Първото полувреме движихме топката бавно, през второто мисля, че вдигнахме темпото на подаване. Не че сме имали кой знае какви чисти положения, но създадохме ситуации пред противниковата врата. Мисля, че и смените допринесоха за тази победа.

На първо място според нас е движението на топката, да сменяме бързо фланговете и да се намерят дупките между двете линии и там да търсим продължение. Поздравявам отбора на Хебър за дисциплинираната игра. Може би играха за 0:0 и това им изигра лоша шега, както на нас на мача в София. Искахме да победим, играхме за 0:0 и накрая загубихме. Поздравявам момчетата за характера. Поздравявам и Ники Златев за дебютния му гол, дано е първият от много", заяви специалистът

 "Няма какво да коментираме липсата на Илиан Илиев. Разбира се, че липсата ще е сериозна, ще се готвим през седмицата, за да давам по-малко указания по време на мач. Ще обжалваме наказанието, дано да го намалят, защото е доста пресилено.

 За нас (Евгени) Сердюк е вече затворена страница. Ръководството прецени, че офертата на ЦСКА 1948 е добра. Приключили сме с тази тема, има футболисти, които са жадни да го заместят. Куриор е винаги готов, Иса се върна в отбора. Неговите качества са много добри, но мисля, че ние така ще сме по-силни като отбор и има кой да вкарва головете", добави помощникът на Илиан Илиев.

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички