Пенев за Венци: Спринтира към камерите, защото не го забелязват


Пенев за Венци: Спринтира към камерите, защото не го забелязват

1490 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, бе сред членовете на Изпълкома на БФС, които бяха подложени на безпощадна критика от бившия селекционер Любослав Пенев, когото изгониха на заседанието си преди няколко дни.

"Не съм съгласен с критиките и оценките за моята работа. Нито са играли организиран футбол, нито имат лиценз за треньори. Член от Изпълкома казва, например Венци Стефанов. Те търсят камерите, спринтират към тях, защото тях не ги забелязват. "Мен ме е срам да гледам националния отбор" казва, може би го е било срам, че не е имало футболист от неговия отбор в националния", коментира Пенев пред bTV.

Той не пожали и друг член на Изпълнителния комитет на футболния ни съюз - Атанас Фурнаджиев.

"Казва, че не разбира. Може да ми говорят за джипове, коли, цолаж на джанти, но няма как да правят оценка на моята работа", категоричен бе Пенев.

Той говори и по темата, която загатна в последните дни - за заговор срещу него.

"Преди една година нямах доказателства, но след мача с Малта се появиха такива. Не казвам, че е имало заговор. Доволен съм от постигнатото от щаба. Взехме почти погребан отбор, направихме го да тича, да си отвори очите. Това ние е нивото, не сме топотбор. А и когато футболистите не играят пълноценно в клубните си тимове, няма как в националния да се представят добре", завърши Любослав Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички