Пенев: Как изобщо Лечков е на свобода, заради него Бербатов не е в националния


Пенев: Как изобщо Лечков е на свобода, заради него Бербатов не е в националния

1732 0

Бившият вече треньор на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев мълча известно време, докато членовете на Изпълкома си правеха гаргара на негов гръб, но избухна пред bTV и помете критиците си. Един от тези, които го отнесоха най-много, бе вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков, който многократно го критикува.

"Ха, ха, ха. Говорим за приятелство? Не съм съгласен и не мога да приема това, че хора, които нямат нищо общо с футбола, дават оценка за работата ми. Едните не знаят нищо, а другите – нещо. Лечков и Костадинов карат лиценз, но нямат практика. Били са доста смешни в провеждането на една тренировка наскоро", започна той.

"Виждал съм го два пъти, винаги съм бил на разположение да си поговорим. Той е от известните лицемери в БФС. Чете по различен начин значението на думите, говори ми за етика, за морал. Колко дела има? Как изобщо се разхожда на свобода? Бе на път да затрие родния си град и футболния си отбор. И те ще определят кой треньор кога да дойде и колко ще стои", възмути се Пенев.

Бившият селекционер нападна вицето на БФС за разправиите му със звездата на съвременния български футбол Димитър Бербатов.

"Лечков е основният виновник Бербатов да не играе за националния. Той щеше да счупи много рекорди и да носи победи на отбора ни. Ако с Малта разполагахме с Бербатов (беше на косъм да се върне, беше ОК да играе под мое ръководство), но някой го спря. Нападател от ранга на Бербатов е нужен на България, нямаме достатъчно футболисти от неговия ранг, за да го пренебрегваме и да го изгоним", категоричен бе бившият нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички