Емил Костадинов е неграмотен, поспаливец, изобличи го Любо


Емил Костадинов е неграмотен, поспаливец, изобличи го Любо

5109 0

Бившият селекционер на България Любослав Пенев се появи в публичното пространство с огромен залп срещу критиците си от Изпълкома на БФС. Под "секирата" очаквано попаднаха Йордан Лечков, Емил Костадинов, Врнцеслав Стефанов и Кирил Домусчиев.

"Костадинов и Лечков са двамата отговорници за българския футбол. Костадинов съм го виждал два пъти, два пъти се е появявал на тренировки на отбора. Отговорен е и за юношеските гарнитури", разкри той.

"Емо го назначих в ЦСКА, а той ми идва в 11, 12 часа на работа. Вуцата беше казал за него, че ако не го събудиш, ще спи три дни без да става. На конференции за младежкия футбол той казва "Ще отида да си полегна. Ако ти е ясно всичко - поспи си, Дел Боске ще те чака", разкри той пред bTV.

"Лечков и Костадинов карат лиценз, но нямат практика. Били са доста смешни в провеждането на една тренировка наскоро. Не е лошо момче", допълни Пенев.

Уволненият специалист унижи бившия си съотборник в националния, показвайки го като неграмотен.

"През 2007 година, март месец, прибирам се вкъщи, щракам каналите, стигам до "Шоуто на Слави", позната физиономия, Костадинов там. Една книга има за пожелания там и той написал: "Бади такав какавото си“. Три думи, три правописни грешки. Имаше май и "Благодара“. Да ме извинява Емо, но леко идва неграмотен. Да ме прощава, но то не е смешно. Няма да им издирваме учителите", разкри Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички