Бившите треньори на Лудогорец в дуел за поста на Любо Пенев


Бившите треньори на Лудогорец в дуел за поста на Любо Пенев

1093 0

Основните кандидати да наследят поста на Любослав Пенев са няколко - Георги Дерменджиев, Стойчо Стоев, Ивайло Петев и Петър Хубчев, като първите двама са фаворити, съобщава bTV.

Очаква се собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома Кирил Домусчиев да се застъпи сериозно за наставника на Лудогорец, който постига с отбора отлични резултати в евротурнирите.

Стойчо Стоев също се доказа в международните мачове, а освен това е харесван от повечето колеги на Борислав Михайлов, въпреки че самият той каза преди няколко дни, че предпочита да работи в чужбина.

Според вестник "Труд" твърд фаворит за нов национален селекционер е Ивайло Петев, чието име било предпочитано от президента на БФС Борислав Михайлов и повече от половината членове на Изпълкома на централата.

Преговорите по договора на Петев ще започнат веднага, въпреки че той ще има ангажименти около делото във ФИФА заради некоректно отношение от страна на последния му клуб АЕЛ от Лимасол, пише изданието.

Наставникът се раздели с кипърския клуб, след като остана на една точка от шампионска титла миналия сезон. В България за 2 сезона Петев спечели два пъти златото с Лудогорец.

Нов треньор ще има до месец, а през този период ще бъдат огледани три кандидатури на български специалисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички