Любо Пенев накълца душманите си Домусчиев, Лечков и Емо Костадинов


Любо Пенев накълца душманите си Домусчиев, Лечков и Емо Костадинов

4742 0

Бившият селекционер на националния отбор Любослав Пенев извади картечницата и отстреля категорично душманите си. В студиото на bTV бившият нападател отвърна на ударите под кръста, които бяха нанесени от душманите му Кирил Домусчиев, Йордан Лечков и Емил Костадинов.

Пенев обяви, че все още лично на него никой не му е съобщил, че е уволнен като национален селекционер.

"При мен има йерархия, а не анархия. Фараонът седи отгоре на пирамидата. Това е философията, която аз имам. Нямам информация да съм предаден от някого. Наслушах се на доста изказвания, например на хора от Изпълкома. Не съм съгласен с критиките и оценките за моята работа. Нито са играли организиран футбол, нито имат лиценз за треньори", обяви бившият селекционер.

Той заяви, че отговорници за българския футбол е трябвало първи да си подадат оставките, след като и юношеският национален отбор, и мъжкият, се провалиха в евроквалификациите. И добави, че някои от членовете на Изпълкома не са подготвени за управлението на българския футбол.

"Не може БФС да се управлява от хора, които преследват други интереси. Не може 9 години тези хора да не са се объркали нито веднъж, а ние за 3 години - многократно", изтъкна Пенев.

След това той започна да изобличава поименно критиците си.

"Венци Стефанов. Мен ме е срам да гледам националния отбор, казва той, може би го е било срам, че не е имало футболист от неговия отбор в националния. С Домусчиев са ценни като бизнесмени, но да не говорят за футбол!"

Друг голям критик на работата на специалиста - Йордан Лечков, отнесе най-много от спрведливия му гняв.

"Лечков е от известните лицемери в БФС. Как ще ми говори за етика и морал, колко дела има той? Как изобщо се разхожда на свобода? Та той бе на път да затрие родния си град, едва не съсипа отбора на Сливен. Лечков е основният виновник Димитър Бербатов да не играе за националния отбор!"

Емил Костадинов също не бе помилван от Пенев.

"Аз го назначих на работа в ЦСКА, а той ми идваше с огромно закъснение. Вуцата бе казал за него, че ако не го събудиш, ще спи три дни. Отива на конференции за младежкия футбол, а вместо да слуша и да дискутира, отиваше да си полегне, разобличи той бившият си съотборник в националния. - Карат лиценз с Лечков, но нямат практика. Били са доста смешни в провеждането на една тренировка наскоро. Да ме извинява Емо, но леко идва неграмотен", шокира той.

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев също попадна под ответна критика.

"Кирил Домусчиев говори за облик на отбора. Сложна терминология е за него. Нека да помагат на отбора, но те да дават оценка за мен. Те не ме познават. Аз не разбирам, имам икономическо състояние, обаче да си кажа. Какво ще кажеш, може да си броиш корабите по пристанищата, може да говориш за хапчетата", атакува Любо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички