Павел Колев обясни резила на националите и разкри ще има ли промени в тима


Павел Колев обясни резила на националите и разкри ще има ли промени в тима
Снимка: БГНЕС

1100 0

"Колкото и да ни е неприятно, по-добри футболисти от тези, които имаме в момента няма да намерим”. Това каза Павел Колев по повод слабото представяне на националите ни в Япония.

"Представянето на националния ни тим в Япония беше трагично. Според мен, тези мачове бяха много излишни за футболистите ни, основно в главите на играчите ни. Очевидно психологията на българския футболист не е свързана с тази доза професионализъм, която трябва, за да се мобилизираш за тези мачове. Да, часовата разлика е тежка, но това не е оправдание", каза още Колев.

Балъков: Националният отбор може повече от това, което показва

"Смятам, че разликата в класите между нас, Япония и Дания не е толкова голяма, но става дума за професионално отношение, воля, концентрация, мобилизация и всички тези компоненти, които при нас липсваха. В днешно време силите във футбола са толкова изравнени, че малко отпускане води до катастрофи. Това се случи и при нас", анализира той.

"Според мен по-добри футболисти от тези, които имаме няма да намерим, колкото и да ни е неприятно. Те имат нужда от подкрепа. Не очаквам резки движения и промени в националния ни тим по време на световните квалификации”, завърши заместник-изпълнителният директор на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички