Балъков: Националният отбор може повече от това, което показва


Балъков: Националният отбор може повече от това, което показва

903 0

"Националният ни отбор има по-голям потенциал от това, което показва в момента”. Това заяви Красимир Балъков, цитиран от БГНЕС.

Той говори за трагичното представяне на националния ни тим в Япония.

"Уважавам и респектирам треньорската професия повече от всички, защото знам, че не е лесно. Също знам обаче и това, че, когато нещата не вървят, трябва да можеш да поемаш критики. За мен националният отбор има по-голям потенциал от това, което показва в момента", сподели бившият треньор на Литекс.

Петев подминал искане от БФС на оставката му

"Усещам, че нещата с българския футбол вървят в правилна посока. Много интересно и разнообразно първенство се очертава с новите промени. Тази система обаче на мен лично много ми харесва”, допълни той.

Балъков направи инспекция на новопостроената фен зона на стадион „Юнак”. Зрителите ще могат да наблюдават двубоите на специално изградената трибуна за 300 души или на множество столове, маси и шезлонги. За приятното изкарване са осигурени зони за храна и напитки.

"Много качествено направена фен зона, на хубаво и подходящо място. Това е крачка напред, но трябва да има подкрепа от феновете, за да върви подобно нещо. Аз имам само един фаворит на Европейското първенство – хубавият, динамичен и приятен футбол. Все пак, ще стискам палци за Португалия и Германия. Винаги в европейските и световни първенства има отбори, които са фаворити и си остават такива, има и изненади, както бяхме ние в САЩ. Тази година ще има подобни, но предстои да видим кои ще ни изненадат”, каза Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички