Нов срам за България, този път Дания ни напердаши (ВИДЕО)


Нов срам за България, този път Дания ни напердаши (ВИДЕО)

5268 0

Националният отбор на България Българският национален отбор записа поредния си срамен резултат след нов изключително слаб мач в приятелския турнир в Япония "Кирин къп".

След като се орезилиха с 2:7 от домакините, "лъвовете" на Ивайло Петев бяха размазани с 4:0 от Дания. "Червеният динамит" имаше да изхвърля доста напрежение, защото не се класира за Европейското първенство по футбол 2016, като изля гнева си срещу безпомощните български национали.

Мортен Расмусен отбеляза първото попадение в мача в 39-ата минута, а в рамките на 10 между 72-ата и 82-ата звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен реализира хеттрик.

Виктор Фишер се отчете с две асистенции за първия и последния гол, а играчите на Ивайло Петев бяха толкова жалък спаринг партньор, че не създадоха нито едно чисто голово положение.


All Goals & Highlights KIrin's Cup Denmark 4 vs... by try-akatsuki

Датчаните през цялото първо полувреме играха много по-организирано и с далеч повече разнообразие в отиграванията си в противниковата половина.

Поради този факт не бе странно, че първото попадение падна във вратата на Божидар Митрев, като то дойде "чак" в 39-ата минута. Виктор Фишер проби по дясното крило в наказателното поле и почти от аутлинията прати топката остро по земя към малкия пенал. Там Расмусен изпревари българските бранители и засече неспасяемо кълбото в мрежата на безпомощния Митрев - 1:0.

Това бе поредната опасна атака на Дания преди почивката, като Расмусен малко по-рано се бе разминал на сантиметри с топката пред нашата врата.

През цялото полувреме пък играчите на "червения динамит" стреляха от всякаква дистанция, като българите се затрудняваха дори да блокират ударите им.

Последният сигнал за първата част дойде като облекчение за "лъвовете", които трябваше сериозно да променят поведението си след почивката, за да избегнат ново поражение.

След паузата положението на терена не се промени и Дания продължи да бъде по-дейният тим, въпреки че водеше в резултата. Пиер Хьойберг в 54-ата минута не засече по най-добрия начин опасно центриране от десния фланг и прати топката в ръцете на Митрев.

В 73-ата минута логиката пак възтържествува и звездата от Висшата лига Кристиан Ериксен покачи преднината на Дания на 2:0. Въпреки че видимо играеха с минимален разход на енергия в последните минути на срещата, датчаните не ни пожалиха.

Само секунди след като бе удвоил аванса на "червения динамит", асът на Тотнъм Кристиан Ериксен се разписа отново за 0:3.

Асистиралият за първия гол Виктор Фишер, който безспирно тормозеше българската защита с пробивите си по дясното крило, отново стана главно действащо лице в 84-ата минута.

Той отново проби и успя да предостави топката по най-добрия начин за Ериксен, който без особени проблеми оформи хеттрика си и увеличи още резила за Петев и компания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички