Отговорът на Димитър Бербатов към публикацията на БФС не закъсня


Отговорът на Димитър Бербатов към публикацията на БФС не закъсня
Снимка: LAP.bg

2526 0

Димитър Бербатов излезе с отговор на твърдението на БФС, че "футболна България" е изразила подкрепата си към настоящото ръководство на футболната централа.

По-рано днес от БФС заявиха, че ФК Чико-Бунара, Академик и "ръководни футболни фактори от хасковския регион" са се свързали с централата, за да отхвърлят твърденията за натиск от страна на БФС, заради които вчера Бербатов и екипът му подадоха сигнал до прокуратурата.

"Ще бъда кратък. Като представители на аматьорския футбол в България, Вие заслужавате уважение! НО... НИТО ЕДИН от гореспоменатите господа, представени от БФС като "Футболна България", не е предоставил декларация с искане за свикване на конгрес към екипа на г-н Димитър Бербатов".

"Как точно те могат да дават мнение дали и как някой е бил репресиран заради желанието си за свикване на конгрес? Тези господа не са таргет на БФС, таргет са единствено клубовете, подписали декларация. Точно такива са клубовете, които ни търсят за съдействие! Те са репресирани. Не онези, които не фигурират в подписката", гласи отговорът на екипа на Димитър Бербатов.

ТУК можете да прочетете становището на БФС, което бе публикувано по-рано!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички