От УЕФА и ФИФА се скъсаха да хвалят Борислав Михайлов - ще разчитат на него и в бъдеще


От УЕФА и ФИФА се скъсаха да хвалят Борислав Михайлов - ще разчитат на него и в бъдеще
Снимка: БГНЕС

4093 0

От УЕФА и ФИФА имаха свои представители на Конгреса за избор на шеф на Българския футболен съюз. И двамата се изказаха изключително ласкаво за Борислав Михайлов, като го засипаха с куп комплименти за съвместната им работа.

Искрени благодарности към Борислав Михайлов

"Българският футбол премина през някои предизвикателства в последно време и често попадаше под светлината на прожекторите. Прекалено често падаше фокусът върху политически и юридически битки. Всички се надяваме, че с предстоящите промени това ще се промен", заяви Сервет Ямъдча - член на изпълнителният комитет на УЕФА, допълвайки, че БФС винаги ще може да разчита на подкрепата на европейската футболна централа.

Докато българският футбол се готви за новата глава от българския футбол тук е моментът да се обърна към Борислав Михайлов и да поднеса специалното уважението от УЕФА към него. Имал съм удоволствието да работя с него като член на изпълнителния комитет на УЕФА и неговата страст към футбола винаги е била водеща в работата. Боби, от името на УЕФА искам да ти благодари за изключителния принос към играта и да те поздравя за изключителната ти кариера. Знам, че можем да продължим да разчитаме на теб и в бъдеще.

Още: ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Конгрес на БФС - избират нов президент, Бербатов, Гонзо и Касабов фаворити (ВИДЕО)

Представителят на ФИФА Нотар Ахалкатце също се изказа много ласкаво за Боби Михайлов, като отдели няколко думи за него. Искам да кажа няколко думи от сърцето си за моя приятел към Боби Михайлов и да поднеса искреното уважение от ФИФА към него. Имал съм удоволствието и предимството да работя с него като шеф на БФС, така и член по развититието на ФИФА и УЕФА. Вашата отдаденост към футболната игра винаги е била за пример. Скъпи, Боби, от името на ФИФА позволи ми да изразя възхищението си уважението към невероятната ти кариера и отдадеността ти към футбола.

Георги Захариев: Видях сломени духом и притеснени делегати, а трябва да са смели (ВИДЕО)

"На разочарования и предателства съм свикнал" - всяка дума от словото на Борислав Михайлов, с което откри Конгреса на БФС

"Уверен съм, че ще спечеля" - думите на Георги Иванов - Гонзо преди старта на Конгреса на БФС

Знае ли нещо повече? Венци Стефанов с мрачна прогноза, Борислав Михайлов се завръща?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички