От Миньор (Перник): Крушарски псува цял мач играчите ни


От Миньор (Перник): Крушарски псува цял мач играчите ни
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

2124 0

Ръководството на Миньор (Перник) изказа разочарованието си от поведението на собственика на Локомотив (Пд) и финансов благодетел на Рилски спортист - Христо Крушарски, по време на мача между "чуковете" и отбора от Самоков в Трета лига. Те разкриха, че бизнесменът е псувал играчите им през целия мач, след който избухна скандал.

"Учудени и безкрайно разочаровани сме от поведението на Христо Крушарски по време на гостуването на отбора ни в Самоков. През целия мач въпросната особа не спря да псува футболистите ни и да подстрекава местната публика от последния ред на централната трибуна, където бе в компанията на Чавдар Цветков и Георги Иванов-Гонзо. На всичкото отгоре след последния сигнал въпросният господин, придружен от дебел бодигард, слезе на терена да търси обяснения от старши треньора Юрий Васев за това, че отборът му е спечелил", обявиха перничани пред "Тема Спорт".

"Ние, ръководството на Миньор, питаме в качеството си на какъв Крушарски деребейства по време на футболна среща, към която клубът му Локомотив Пловдив няма отношение? От медиите научихме, че Крушарски щял да направи така, че Миньор да не е първи. Ами нека въпросният "футболен специалист" ни каже кое място ни е отредил, за да знаем и да не му разваляме пасианса", допълниха от Миньор и призоваха етичната комисия на БФС да се самосезира, като разгледа поведението на Крушарски. А какво каза Крушарски за Левски и ЦСКА преди началото на сезона вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички