От ФКСБ се чудят: Как играч от калибъра на Чочев се е озовал в ЦСКА 1948?!


От ФКСБ се чудят: Как играч от калибъра на Чочев се е озовал в ЦСКА 1948?!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2384 0

Главният мениджър на ФКСБ - Михай Стоица, определи кой е футболистът на ЦСКА 1948, който представлява най-голяма заплаха за неговия тим. Именно срещу българския тим румънците ще играят във втория предварителен кръг на Лига на конференциите.

Страхът от Чочев

"Той смята, че Ивайло Чочев е най-добрият играч в състава на българския тим. Генералният мениджър се страхува от българина. 30-годишният полузащитник отбеляза 24 гола в 36 мача за ЦСКА 1948", пише as.ro.

Думите на Стоица

"Сега видяхме някои мачове, но не можем да добием голяма представа. Те доведоха много нови играчи, а разбирам, че искат да доведат още.

Основната опасност остава Чочев, който има невероятни показатели и игра дълги години в Палермо. Той е само на 30 години. За мен е странно как играч от неговия калибър се оказа в този отбор", заяви Стоица, цитиран от изданието.

"Те ще изиграят тренировъчен мач в Австрия срещу Сепси, ясно е, че и оттам ще получим информация", допълни румънецът. Междувременно, бивша звезда на ЦСКА припозна ЦСКА 1948 за "истинския". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички