От БФС се хвалят: УЕФА и ФИФА честитиха на Борислав Михайлов рождения му ден


От БФС се хвалят: УЕФА и ФИФА честитиха на Борислав Михайлов рождения му ден
Снимка: LAP.bg

1790 0

От БФС излязоха със специално съобщение на официалния си сайт, в което споделиха, че УЕФА и ФИФА са честитили рождения ден на президента Борислав Михайлов. Както е известно, бившият вратар на Левски навърши 59 години на 12 февруари.

"Президентът на ФИФА Джани Инфантино и колегата му от УЕФА Александър Чеферин изпратиха лични поздрави по случай 59-ия рожден ден на Борислав Михайлов.

Ръководителят на световната централа се обърна към българския си колега с думите: „Честит рожден ден! Скъпи г-н президент, скъпи Боби, на този много специален ден си позволявам да ти честитя празника и да ти отправя най-топли пожелания за късмет, щастие, добро здраве и успехи. Изминалата година ни изправи пред много предизвикателства, но въпреки това демонстрира и подчерта изключителната сплотеност и солидарност на цялото световно футболно семейство, и бих желал да изкажа своите благодарности за усърдната ни съвместна работа. Още веднъж честитя празника и се надявам да имаме възможност да се видим скоро“.

От своя страна президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати на Борислав Михайлов възпоменателен плакет и пожелания за здраве и успехи начело на българския футбол" - написаха от БФС.

Освен това от БФС скочиха на спортния министър заради "манипулации", тъй като всичко било изрядно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички