От БФС разкриха какъв ще е форматът на Първа лига и кога отваря трансферният прозорец


От БФС разкриха какъв ще е форматът на Първа лига и кога отваря трансферният прозорец

1021 0

След пресконференцията, дадена в базата на Българския футболен съюз (БФС), се изясниха още фактори около футболния сезон у нас. Стана ясно какъв ще е форматът на Първа лига, както и кога ще отворя трансферният прозорец и като цяло какво ще се случи с договорите.

"Договорите, които изтичат през май и юни, по препоръка на ФИФА се удължават до края на първенството. Това първенство ще завърши по старите правила, със старите футболисти. На 17 юли отваря трансферният прозорец. Дотогава не са позволени завръщания и напускания" - сподели главният секретар на професионалната футболна лига Атанас Караиванов.

Футбол без публика е трагично, но това е начинът да се спасиш. Все още никой не може да каже ще има ли евротурнири, ще има ли международни мачове... Няма как да не продължава тази сянка на съмнение. Всички от Първа лига искат да се подновят мачовете. Форматът не се променя и продължава поне още 1 година" - коментира още той.

Междувременно, датата за старт на Първа лига бе потвърдена, а освен това обявиха промяна при смените.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички