Опитен играч го отнесе заради загубата на Ботев (Вр) от Берое


Опитен играч го отнесе заради загубата на Ботев (Вр) от Берое
Снимка: Официален сайт на Берое

1896 0

Ботев (Враца) се раздели с опитния бранител Апостол Попов след тежката загуба с 0:4 от Берое, съобщава "Тема Спорт". В клуба са останали разочаровани от слабата игра на ветерана и е взето решение неговият договор да бъде разтрогнат.

36-годишният Попов сбърка грубо при първото попадение в 4-ата минута. Той върна слабо топката към вратаря, което позволи на Конте да отнеме и да открие резултата. Попов си тръгва след 8 участия в efbet Лига с фланелката на Ботев.

Вчера кметът на Враца Калин Каменов, който на практика е и ръководител на клуба, се срещна с футболистите и треньора Сашо Ангелов. На сбирката бяха обсъдени двете поредни загуби с 0:3 от Царско село и 0:4 от Берое. Каменов постави ултиматум пред отбора да спечели предстоящия двубой с Витоша. В противен случай на играчите ще бъдат наложени сериозни глоби. А защо друг ветеран в клуба - Христо Златински, подписа с врачани вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички