Златински: Преминах в Ботев (Враца) заради Божинов


Златински: Преминах в Ботев (Враца) заради Божинов

2849 0

Бившият национал Христо Златински разкри причината да заиграе в Ботев (Враца). 34-годишният халф поддържаше форма с бившия си тим Локомотив (Пловдив), след като се прибра от Румъния, но "смърфовете" не са му предложили договор.

"Основната причина да избера Ботев Враца? Валери Божинов. С него се знаем доста, в националния отбор сме били в една стая. Той ми помогна изборът да бъде по-лесен. Каза ми, че има добър отбор тук и солиден колектив. За мен е най-важно да се чувствам уважаван в един отбор", призна Златински пред "Диема Спорт".

"Тръгнахме 50:50 – започнахме със загуба, а после постигнахме победа, която ще ни даде самочувствие за предстоящите срещи. Физическата подготовка ни помага да бъдем по-свежи към края на мачовете. Всяко начало на едно първенство е трудно. Независимо дали подготовката е лека, или тежка, стартът на новия сезон е труден. Определено Сашо Ангелов много ни тормози на тренировките. Той е един истински диктатор. Контролира ни по диктаторски. Тежки тренировки всеки ден, изпотяване доста… Сигурен съм, че в по-късен етап това ще ни помогне много", каза още халфът.

"Мисля, че като имена имаме добри футболисти. Дано се сработим добре и да се борим за първата шестица", допълни опитният футболист. Вижте тук програмата за трети и четвърти кръг на първенството ни. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички