ОФИЦИАЛНО: Пирин се раздели със старши треньора Красимир Петров


ОФИЦИАЛНО: Пирин се раздели със старши треньора Красимир Петров
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4514 0

Отборът на Пирин Благоевград от Първа лига официално се раздели със своя старши треньор Красимир Петров. Новината бе съобщена на клубния уебсайт, като клубът уточни, че двете страни са постигнали споразумение.

През вчерашния ден (18 октомври) организацията на привържениците на "орлетата" поиска оставката на Красимир Петров и разпространи позицията си в социалните мрежи. 

Смята се, че решението е било взето още вчера, но от клуба са решили да го обявят официално днес.

Феновете на Пирин ли "уволниха" Красимир Петров?

От началото на кампанията Пирин има само една победа в актива си и се намира на 15-о място със само 8 пункта. Не е ясно дали раздялата с Петров е пряко обвързана с острата декларация на феновете на Пирин, или решението е било взето преди това.

Ето какво написаха от Пирин в своя уебсайт:

"ФК Пирин съобщава, че е постигнато споразумение за разтрогване на договора със старши треньора Красимир Петров. Двете страни се разделят по взаимно съгласие. Помощник треньорът Манол Занев и кондиционният треньор Светлин Спасов, които бяха част от екипа на Петров също напускат своите постове.

Ръководството изразява специални благодарности на Красимир Петров и неговия екип за положените усилия, както и за това, че се съгласи да поеме представителния отбор в деликатен период – дни преди началото на шампионата в Първа лига.

В предстоящия двубой от 15-ия кръг на първенството срещу Септември (София) отборът ще бъде воден от Васил Петров и спортния директор Светослав Дяков.

Помощник треньорите Пламен Николов и Калоян Генов, треньорът на вратарите Мирослав Митев и кондиционният треньор Борислав Ганчев запазват своите позиции в спортно-техническия щаб".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички