Дуци се заяде с Лудогорец и разкри възможността за триумф на ЦСКА в Първа лига


Дуци се заяде с Лудогорец и разкри възможността за триумф на ЦСКА в Първа лига
Снимка: Lap.bg

4164 0

Известният с директните и обширни свои изказвания Драголюб Симонович, който е и бивш футболист и директор на ЦСКА, сподели мнението си относно битката за върха в Първа лига между "армейците" и Лудогорец.

Бившият полузащитник обясни, че "червените" имат големи шансове да стигнат до жадувания триумф в родния шампионат, но за целта трябва да останат близо до разградчани в класирането до зимната пауза. 

"Пред ЦСКА стоят два проблема, с които ще трябва да се справи, ако иска през пролетта да е с реални шансове за титлата. Първият е серия от тежки гостувания, а вторият проблем е следствие на предишното гостуване в Разград. Сигурен съм, че независимо от победата на Лудогорец, "гелосаният братовчед на семейство Клинтън" е разбрал, че тази година ще има сериозен конкурент за титлата и че трябва на всяка цена да направи сериозна разлика в точките, още преди зимната пауза.

Затова очаквам активизиране на туристическа агенция "Karamandzukov Travel", защото ако ЦСКА остане в шампионската надпревара близо до Лудогорец до зимната пауза, този път ще има големи шансове и да стане шампион", написа Дуци в своя "Фейсбук" профил.

Ето как Симонович обясни отлива на публика от "Българска армия"

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички