Официално: Любослав Пенев е новият старши треньор на опашкар от Първа лига


Официално: Любослав Пенев е новият старши треньор на опашкар от Първа лига
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1957 0

Бившият наставник на ЦСКА Любослав Пенев вече официално е обявен за новия старши треньор на 11-ия във временното класиране на българската Първа лига - Царско село. Новината става ясна от съобщение на официалния сайт на клуба.

"Любослав Пенев е новият старши треньор на Царско село. Ръководството на клуба постигна споразумение с Пенев, който ще води отбора в бъдещите му мачове.

Бившият национален селекционер на България за последно бе старши треньор на ЦСКА, а преди това работи във Валенсия. Пенев е водил още отборите на Литекс и Ботев Пловдив" - гласи обръщението.

Изпълнителният директор на тима Иво Андреевски заяви по повод подписването с Пенев: "Мисля, че това бе най-добрия избор, който можехме да направим. Любослав Пенев познава отбора. Убедени сме в неговите качества".

Припомняме, че преди време собственикът на Царско село Стойне Манолов обяви: "Постоянно се виждаме и си говорим с Любо в комплекса. Познаваме се отлично. Той винаги е бил на "Царско село". Би било чудесно такъв специалист да дойде при нас. Времето ще покаже. Той може да чака по-голямо предизвикателство. Ако дойде, ще бъде, за да помогне на отбора в този тежък момент, а не за да гради кариера". 

Именно тогава ви информирахме, че Любослав Пенев може да поеме отбор на дъното на класирането в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички