Официално: ЦСКА 1948 взе звезда от Първа лига


Официално: ЦСКА 1948 взе звезда от Първа лига
Снимка: Сайт - ЦСКА 1948

1112 0

От ЦСКА 1948 официално оповестиха привличането на Бирсент Карагарен. Офанзивният футболист парафира контракта си със столичния клуб, но не се съобщава за какъв период от време ще се подвизава в Бистрица.

Ето съобщението от официалния сайт на клуба без редакторска намеса:

ЦСКА официално привлече Бирсент Карагарен от Локомотив (Пловдив) след успешно осъществен трансфер.

30-годишният състезател подписа договора си в клубния офис и позира за първи снимки с червената фланелка. Карагарен вече се включи и в тренировъчния процес на „армейците“, водени от старши треньора Тодор Янчев, като в понеделник следобед проведе първо занимание с тима.

Бирсент Карагарен е двукратен носител на Купата на България с Локомотив (Пловдив) от 2019 и 2020 г. Халфът вдигна и Суперкупата на страната със „смърфовете“ през 2020 г., а през сезон 2020/21 стана вицешампион в efbet Лига с тима. Постепенно се наложи като един от лидерите отбора си, чийто цветове е защитавал още като юноша. В кариерата си е играл още за Асеновец, Шумен, Етър, Верея и Дунав (Русе).

Натрупа ценен опит от предварителните кръгове на Лига Европа с Дунав (Русе) и с Локомотив (Пловдив), като с „черно-белите“ записа мачове и в квалификациите за Лигата на конференциите. Има и 13 мача за националния отбор на България.

Нoвото попълнение на ЦСКА ще пътува със съотборниците си в сряда (11 януари) за турския курорт Белек, където „червените“ ще проведат подготвителен лагер до 1 февруари. Планирани са и пет контролни срещи на турска земя, в които Карагарен ще може да запише и първите си минути с екипа на отбора.

Всички в клуба пожелаваме на Бирсент здраве, късмет и много поводи за радост в редиците на ЦСКА!

Добре дошъл! Успех!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички