Цветомир Найденов приветства младежки национал в ЦСКА 1948


Цветомир Найденов приветства младежки национал в ЦСКА 1948

2080 0

Младежкият национал и футболист на Септември (София) Георги Русев изглежда, че ще играе в редиците на ЦСКА 1948 през следващия сезон. Това става ясно от публикация на финансовия благодетел на "червените" Цветомир Найденов във Фейсбук. 

По-рано днес се появиха информации, че Левски е на път да привлече крилото на Септември, но това бързо бе опровергано с изявлението на Найденов. "Добре дошъл на Георги Русев в ЦСКА от София!", бе краткият коментар на Цветомир Найденов, придружен със снимка на младока с националната фланелка.

Преди да заиграе в Септмеври, Русев премина през юношеските формации на испанските Елче и Хетафе. Освен това крилото има и доста мачове в юношеските национални отбори до 17 г. и до 19 г. Още през миналото лято Георги Русев бе спряган за трансфер в Левски, но в крайна сметка до такъв не се стигна.

В момента обаче ЦСКА 1948 има далеч по-сериозни проблеми, които касаят сигнал до прокуратурата и искане на "Ред Енимълс" за заличаване на дружеството. Какво бе официалното изявление на ЦСКА 1948 по случая - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички