Левски привлича младежки национал


Левски привлича младежки национал

1329 0

Столичният гранд Левски ще привлече младежкия национал Георги Русев, твърди "Гонг". В момента младото крило се подвизава в отбора на Септември София, който преди два дни загуби от Царско село и не успя да влезе в елита на Бъгария. От днес пък отборът е без треньор, след като Милен Радуканов се раздели с клуба.

Преди да заиграе в Септмеври, Русев премина през юношеските формации на испанските Елче и Хетафе. Освен това крилото има и доста мачове в юношеските национални отбори до 17 г. и до 19 г. Той представлява интерес за Левски още от миналото лято, когато "сините" привлякоха съотборниците му в Септември Здравко Димитров и Асен Чандъров.

Новият собственик на Левски Наско Сираков вече обяви, че неговата визия за отбора е да се набляга на млади и перспективни българи както от клубната школа, така и привличайки талантливи футболисти от други отбори. Въпреки това една от трансферните цели на Левски е чуждестранен футболист, към който има интерес и от страна на Лудогорец (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички