Официално: Ботев Враца се похвали с бившия футболист на ЦСКА Момчил Цветанов


Официално: Ботев Враца се похвали с бившия футболист на ЦСКА Момчил Цветанов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2965 0

Отборът от родната Първа лига - Ботев Враца, официално се похвали с новото си попълнение, а именно, пристигащият като свободен агент бивш български национал - Момчил Цветанов.

Българският футболист е играл за отбори като Спартак Плевен, Литекс, Ботев Пловдив, ЦСКА, Верея, Стал Миелец, Славия, Локомотив Пловдив, Гунгуон от Южна Корея и Анагениси от Гърция.

В края на изминалата година той разтрогна договора си с Анагениси поради проблем в семейството му, който го накара незабавно да се върне обратно в България.

32-годишният Цветанов е двукратен шампион на България, а също така е печелил Купата на България 6 пъти в своята професионална кариера с 4 различни отбора.

"Щастливи сме, че привличаме опитен футболист като Момчил Цветанов. Убедени сме, че с рутината и класата, която разполага, ще ни помогне да изпълним целите този сезон", сподели изпълнителният директор на врачани - Тихомир Алексов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички