"Очаквам ви!" - Димитър Бербатов със специално обръщение към феновете на футбола в България (ВИДЕО)


"Очаквам ви!" - Димитър Бербатов със специално обръщение към феновете на футбола в България (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2289 0

Легендарният български футболист Димитър Бербатов призова родните фенове да подкрепят благотворителния "Мач на Надеждата", организиран от Фондация "Стилиян Петров", който ще се проведе на 6-и септември.

Припомняме, че бившият нападател на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм и Монако ще бъде само една от многото звезди, които ще вземат участие в инициативата на рекордьора по срещи с националната фланелка.

"6 септември. Национален стадион. "Мач на Надеждата". Благотворителен футболен спектакъл. Очаквам всички на стадиона, за да го напълним, за да се забавляваме, за да видите много футболни величия, но най-важното - за да съберем средства за тази прекрасна инициатива. Ще се видим на стадиона. Очаквам ви!", сподели Бербо в специално видеообръщение.

Редом до него и Стилиян, в благотворителния "Мач на Надеждата" ще вземат участие и имена като Христо Стоичков, Красимир Балъков, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Луис Гарсия, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън и Ашли Йънг.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Бербатов показа, а в Англия веднага "позлатиха": Как упражнява контрола над топката и към момента! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички