Новият в ЦСКА 1948 дошъл без пари от Монако, ще пробива от България


Новият в ЦСКА 1948 дошъл без пари от Монако, ще пробива от България
Снимка: Lap.bg

1758 0

В четвъртък финансовият благодетел на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, обяви звездно попълнение сред "червените". Става въпрос за 23-годишния нападател на младежкия отбор на Монако Диедри Куаси. 

Найденов представи днес новото попълнение

Ситуацията около трансфера

Оказва се, че стрелецът пристига в родния футбол като свободен агент, след като прекратил договора си с френския гранд. До този момент той беше записал 32 двубоя, в които се отчете със 7 гола през последните две години с дубъла на Монако. Отборът е част от дивизия "Национал 2" - четвъртото ниво на френския футбол.

За ситуацията обясни местният журналист Флориан Роси, който уточни за раздялата между двете страни. Според него играчът ще опита да пробие в европейския футбол от Балканите.  

Куаси е клиент на една от най-сериозните френски футболни агенции "Хексагон", чиито клиенти са доста футболисти от водещи отбори във Франция и Германия.

Същата мениджърска къща представлява и левия бранител Том Рапнуи, който през лятото подсили ЦСКА 1948 след период в Ботев Враца.

Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Още: Ивайло Чочев взе 2 награди и проговори по темата "ЦСКА 1948 - ЦСКА"

Още: ЦСКА 1948 отряза "дясната ръка" на Николай Панайотов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички