Левски близо до нов генерален спонсор и 3,5 млн. лева?


Левски близо до нов генерален спонсор и 3,5 млн. лева?
Снимка: Официален сайт на Левски

1872 0

Левски е близо до това да позакърпи финансовото си състояние, което е несигурно от началото на годината. "Сините" са на финалната права за осигуряването на генерален спонсор.

Става въпрос за познатата австрийска компания Щрабаг (Strabag), която вече беше рекламодател на „Герена“ преди няколко години, твърди "Блиц". Впоследствие договорът между двете страни изтече и не беше подновен. Сега обаче предстои подписването на нов такъв. Нещо повече - мощната строителна фирма ще дава повече пари отпреди.

Изданието допълва, че става въпрос за 3,5 милиона лева на сезон. Именно поради тази причина Щрабаг ще е не само рекламодател, а генерален спонсор на Левски. Тя е най-голямата строителна компания в Австрия и сред най-големите в Европа. Има активен бизнес в Австрия, Германия, всички държави в Източна и Югоизточна Европа, на някои пазари в Западна Европа, Арабския полуостров, както и в Канада, Чили, Китай и Индия. Очаква се новината да бъде потвърдена тези дни – най-късно в края на другата седмица. А ето кой ще ръководи двубоя между Славия и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички